Clearplex screenprotector

ClearPlex Pro Protection folie

Screen protector op maat

Verleng de levensduur en duurzaamheid van uw smartphone ...

ClearPlex is een nieuwe techniek om je smartphone, tablet of smartwatch te beschermen tegen krassen en stoten. De Clearplex Screenprotector wordt speciaal op maat gemaakt door middel van een professionele snijmachine en is hierbij geschikt voor alle merken en modellen smartphones, tablets en smartwatches.

Kies uit een database met meer dan 9000 beschikbare modellen ! De folie is zelfs aanpasbaar aan het gebruik van uw smartphone cover.

Anker

[]

ClearPlex is een sterke, onzichtbare film (folie) die voor het eerst werd ontwikkeld voor high-end auto ruiten. Later beschermde NASA haar telefoon en tablet schermen met ClearPlex in het ruimtestation.

JD Systems kan dit toepassen op elk van uw mobiele apparaten. Ook op toestellen met een afgeronde display !

Anker

[]

Anker

[]

Nieuw item
Anker

[]

Protection Pro

Dankzij onze Elite Clearplex snijmachine kunnen we in een mum van tijd een aangepaste screen- en/of backprotector voor uw laptop, tablet, e-reader, smartphone, camera en zelfs (smart)watch verkrijgen.

Door het gebruik van een aangepaste gel wordt een zelfherstellende folie (nano technologie) aan uw toestel vastgekleefd. Nadien zijn er ook geen vervelende luchtbelletjes meer zichtbaar ivm andere oplossingen.

Anker

[]

Herstelt krassen

Wanneer krasjes op de folie optreden, kunnen deze door middel van warmte worden hersteld. Enkele seconden met een haardroger verwarmen volstaat !

Tempered glass vs ClearPlex

Bij impact breekt tempered glas en zal eens beschadigd verder gaan barsten. Één klein barstje kan er dus voor zorgen dat uw bescherming verloren gaat.

ClearPlex zal elke impact absorberen en zichzelf terug herstellen wat zorgt voor een blijvende protectie voor uw mobiele apparaat.

Anker

[]

Interesse in een ClearPlex screencover bescherming ?

Laat uw Clearplex bevestigen terwijl u wacht ...
Vanaf €25 voor je smartphone inclusief bevestigingsservice !

Voor meer info en prijzen, aarzel niet contact met ons op te nemen.

Anker

[]