Eco ruildeal IT

Ecoruildeal IT
Anker

[]

Promobutler Foundation
Anker

[]

Ruil je oude toestel voor een nieuw en krijg tot € 200 korting!

Breng tussen 23/04/2019 en 31/05/2019 je oude, nog werkende laptop, printer, computerscherm of computermuis binnen in de Exellent IT winkel in je buurt en krijg korting wanneer je meteen ook een nieuw toestel aankoopt.

Breng je je oude laptop binnen? Dan kan je die enkel omruilen voor één van de deelnemende nieuwe laptops. Hetzelfde principe voor printers, computerschermen en accessoires zoals je toetsenbord en muis.

De deelnemende toestellen vind je onderaan de pagina.

Anker

[]

Wij planten fruitbomen in Afrika!

Maar er is meer! Ook wij vinden het milieu belangrijk en willen ons steentje bijdragen om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Dat doen we door herbebossing in Afrika te sponsoren (i.s.m. PromoButler).

Hoe? Wij planten een fruitboom in Afrika in ruil voor elk oud toestel dat je binnenbrengt in de winkel.

We willen de komende jaren maar liefst 80.000 bomen planten. Zo helpen we de ontbossing tegen te gaan én heeft de lokale bevolking een ecologisch project waarmee ze hun gezin en familie kunnen onderhouden.

Wij planten fruitbomen in Afrika i.s.m. PromoButler
Anker

[]

Eco ruildeal mét kassakorting

Wil je profiteren van een directe kassakorting? Ruil dan je oude (nog werkende) laptop, printer of computerscherm om voor de laptop, printer of monitor hieronder. Je krijgt je korting onmiddellijk aan de kassa.

Let op, de kassakorting is enkel geldig in de winkel van 23/04/2019 t.e.m. 31/05/2019. Je kan onderstaande toestellen dus niet online met korting kopen.

Anker

[]

Ecoruildeal laptop
Ecoruildeal printer
Anker

[]

Eco ruildeal IT - Enkel in de winkel
Eco ruildeal IT - Enkel in de winkel
Anker

[]

Eco ruildeal met online registratie

Voor de meeste laptops en accessoires betaal je de advies of promoprijs uit de folder in de winkel. Bekijk de prijzen in onze eco ruildeal folder. Nadien registreer je je nieuwe toestel via de knop hieronder om de omruilpremie aan te vragen.

Na goedkeuring wordt het bedrag teruggestort op je bankrekening.

Vraag je omruilpremie hier aan

Anker

[]

Bekijk hieronder de deelnemende toestellen met omruilpremie. Koop je toestel in de winkel in je buurt of online.

Bestel je je nieuwe laptop online? Kies dan voor afhaling in de winkel om te kunnen profiteren van de actie. Neem je oude toestel mee naar de winkel en krijg je bestelling meteen mee naar huis.

Thuis registreer je je nieuwe laptop met je aankoopbewijs via de registratieknop hierboven.

Anker

[]